WSOP 2018

Tiltroen til Peter Eastgate lav hos amerikanerne

Tiltroen til Peter Eastgate lav hos amerikanerne 0001

På den amerikanske sportskanal, ESPN, er man godt igang med opvarmningen til WSOP Main Event finalen. Danske Peter Eastgate er som bekendt en af spillerne i den finale, men en afstemning på ESPN afslører at der ikke blandt amerikanerne er megen tiltro til det danske håb.

Kun syv procent af stemmerne går på danskeren, på trods af at han ligger lunt i svinget chipsmæssigt. Når man går tallene efter i sømmene, ser det dog også ud til at mediernes magt har været større en fornuftens, når folk har skullet afgive stemmer.

Amerikaneren David Rheem har fået 39 % af stemmerne, selvom han ligger på en syvendeplads når finalen starter. Til TV 2 Sporten forklarer han hvorfor afstemningen er faldet ud som den er:

"Grunden til den ringe tiltro skyldes næsten udelukkende, at ESPN ikke har vist en eneste hånd med mig, så publikum endnu ingen idé har om, hvem jeg er. David Rheem har fået 39% af stemmerne, han ligger nummer syv i chips og har været en af frontfigurerne i dækningen."

I morgen vil vi beskrive Peter Eastgate i en længere artikel, hvor vi lover at kigge mere objektivt på danskeren, end amerikanerne formår det i afstemningen hos ESPN.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories