888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Peter Jepsen forsøgt hacket

Peter Jepsen forsøgt hacket 0001

Det er ofte man i pokerverdenen hører om hacking gennem chats og stjålne passwords, meget sjældnere sker det at en spiller bliver angrebet på den måde som det skete for danske Peter 'Zupp' Jepsen for halvanden måned siden.

Jepsen blev kontaktet via e-mail, af en der hævdede at være en af mændene bag det svenske TV produktionsselskab, OTW Media, der tidligere har filmet high-stakes pokershowet "The Game". Det program kørte på svensk TV og havde flere af verdens bedste spillere med. Jepsen svarede på forespørgslen, udtrykte sin interesse og udvekslede efterfølgende flere e-mails, hvor han til sidst blev instrueret i at hente en PDF fil fra siden otwmedia.com – samme side som e-mailadressen kom fra. I denne fil skulle der være flere informationer om den planlagte produktion.

Men Jepsen blev mistænksom, da den lovede PDF (et format hvori man kan præsentere tekstdokumenter over Internettet) var i et 'exe'-format. Jepsen undersøgte filen nærmere, og fandt ud af at det indeholdt en ødelæggende fil, der kunne stjæle vigtige informationer, deriblandt afkode Jepsens bevægelser på tastaturet og dermed kunne dem der sad i den anden ende sikre sig koderne til hans konti.

Yderligere undersøgelser understregede at domænet otwmedia.com ikke hang sammen med det svenske produktionsfirma OTW, der i stedet har siden http://www.otw.se . Da OTW blev informeret om sagen, fortalte de at der ikke pt. er nogle planer om at opfølge "The Game – og hvis der havde, ville man ikke have kontaktet Jepsen på den måde. OTW har efter sigende igangsat en separat undersøgelse af episoden, hvor der tilsyneladende gemmer sig flere skeletter i skabet. Muligvis har bagmændene ikke blot stjålet design og copyright materiale fra OTW, men også været i gang med at fuske gennem Unibet.

Jepsen siger selv at han formentlig var udsat, fordi han igennem en periode har haft meget succes online på Full Tilt Poker, hvor han ofte deltager i sidens high-stakes spil. Jepsen fik kontrakt med Full Tilt sidste år.

Relaterede spillere

Hvad mener du?