WSOP 2018

Danskerne godt med ved EPT Warshawa - Roland de Wolfe fører

Danskerne godt med ved EPT Warshawa - Roland de Wolfe fører 0001

Måske begynder man at blive forvænt, i hvert fald begynder man at håbe på endnu en dansk triumf, når man kigger på resultatlisten fra EPT Warshawa efter dag 1a og 1b er færdigspillede.

Flere danskere er godt med, deriblandt online-hajen, Christoffer Egemo, der måske er på vej mod sit livs største live-resultat. Den tidligere vinder af turneringen, Peter 'Zupp' Jepsen er også godt med, ligesom flere andre danskere.

Men vejen til sejr er stadig lang og besværlig, feltet føres an af Roland de Wolfe, der er en af verdens bedste livespillere, mens Dario Minieri, en af de bedste spillere online, også ligger i top 10. Samtidig er spillere som Isabelle Mercier, Katja Thater, Nicolas Levi, Bertrand Grospellier, Johnny Lodden og Alex Kravenchenko stadig at finde i feltet.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories