Hånden til 53 millioner - den sidste hånd ved WSOP Main Event finalen

Hånden til 53 millioner - den sidste hånd ved WSOP Main Event finalen 0001

En beskrivelse af den sidste hånd ved WSOP Main Event, hånden der sikrede danske Peter Eastgate sejren mod Ivan Demidov og dermed førstepræmien på 53 millioner kroner.

Peter Eastgate har knappen, han limper og Demidov checker fra big blind.

Floppet kommer med {2-Diamonds}{k-Spades}{3-Hearts}, demidov checker og Eastgate better 1,25 million. Demidov kalder og checker da der kommer {4-Clubs} på turn. Eastgate fortsætter offensiven, han better 2 millioner mere. Demidov overvejer situationen og forhøjer så til 6 millioner. Med det bet har han mere end halvdelen af sin resterende stack i potten. Folk i salen begynder at rejse sig, man fornemmer at dette kan blive begyndelsen på enden - stemningen er intens.

Eastgate bruger cirka et halvt minut til at overveje situationen, hvorefter han kalder - nu står alle i salen op, alle afventer spændt riverkortet.

På river kommer der {7-Spades}, hvilket får Demidov til at gå all-in. Eastgate kalder med det samme - nu er salen spændt til bristepunktet, afgørelsen er måske kommet. Demidov viser først sine kort, han har {4-Hearts}{2-Hearts}, hvilket giver ham to par - firere og toere. Så er det op til Eastgate, han vender sine kort...

{a-Diamonds}{5-Spades} - Eastgate har ramt en straight.

Dermed er det hele ovre, Demidov må tage til takke med andenpladsen, mens Eastgate tager titlen og alt hvad der følger med.

More Stories

Hvad mener du?