Peter Eastgate klar til heads-up om 53 millioner

Peter Eastgate klar til heads-up om 53 millioner 0001

Peter Eastgate spillede solid og fornuftig poker ved første del af WSOP Main Events finalebord, det bragte ham i løbet af dagen frem til en fordelagtig position, hvor han kunne tage nogle chancer - heldigvis for danskeren faldt flere coin-flips ud til hans fordel og hans evner, kombineret med det held pokeren kræver, har nu bragt ham i blandt de to sidste ved verdens største poketurnering.

Vinder danskeren når finalen spilles klokken ti mandag aften lokal tid - klokken 7 tirsdag morgen, dansk tid - bliver ahn den yngste vinder af Main Event nogensinde, en rekord der pt. indehaves af ingen ringere end Phil Hellmuth.

Peter Eastgate kommer til finalen som chipleader, efter at han egenhændigt slog nummer 5, 4 og 3 ud af turneringen.

Når finalen starter har Peter Eastgate knap 80.000.000 i chips, mens russiske Ivan Demidov, sidder med 57.725.000.

I løbet af dagen vil vi have meget mere om den kæmpestore danske pokerpræstation.

More Stories

Hvad mener du?