Mansion Poker vil tage DIG med til the 2009 PokerNews Cup Alpine

Mansion Poker vil tage DIG med til the 2009 PokerNews Cup Alpine 0001

2009 PokerNews Cup Series tager til Europa i marts 2009 og i otte dage vil begivenhederne finde sted på det femstjernede skiresort på toppen af de østrigske alper. Hvad har det med dig at gøre? Transport med privat helikopter, femstjernet overnatning, fine middage, feste, liftkort, lommepenge og selvfølgelig adgang til the 2009 PokerNews Cup Alpine Main Event.

Mansion Poker giver dig muligheden for at få det nævnte. Her er hvordan: $7,650 PokerNews Cup Alpine Freeroll

Søndag d. 23 november kl. 14:30 (GMT)

Vinderen får en $7.350 PokerNews Cup Alpine-pakke, udover en del i den $300 præmiepulje som er tilføjet (distribueret efter Mansion Pokers standard for udbetaling).

Du kvalificere dig ved at downloade Mansion Poker via PokerNews, oprette en ny konto, indsætte en mindre beløb og tjene 100 Mansion Poker Points inden 21 november (23:59 GMT). Brug disse points til manuelt at lave 'buy-in' i turneringen. Nye spillere har indtil dagen før freerollen, til at sikre at de opfylder alle deltagelseskrav. Eksisterende Mansion Poker kontoholdere er velkomne til at deltage, så længe at de oprindeligt er tilmeldt via PokerNews.

Ed Note: Mansion Poker tilbyder desuden PokerNews spillere en fantastisk 100% bonus på første indskud, op til $200.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories