Jepsen vandt ærefuld dyst mod Wendt - samt 200.000

Jepsen vandt ærefuld dyst mod Wendt - samt 200.000 0001

Drillerierne og provokationerne flyver afsted i det danske pokermiljø og en af hovedaktørerne bag det er Peter 'Zupp' Jepsen, der indtil videre også har taget godt for sig i de "grudge matches" han har været involveret i.

Først vandt han en løbeduel, og for nyligt slog han så Martin Wendt i to gange heads-up. Først spillede de to en omgang Pot Limit Omaha, som 'Zupp' vandt forholdsvist sikkert. I anden omgang var det Texas Hold'em No Limit der skulle spilles og her var Wendt længe foran, men 'Zupp' vendte billedet og tog også den omgang.

Dermed vandt Peter 'Zupp' Jepsen 200.000 og derefter var den glade vinder igang med sin næste udfordring. Meget tyder på at den næste danskerdyst skal stå mellem Theo Jørgensen og Peter Jepsen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories