EPT Prag - Ludovic Lacay i front - dansker på andenpladsen

EPT Prag - Ludovic Lacay i front - dansker på andenpladsen 0001

Der var 272 spillere til start ved dag 1a af PokerStars' EPT-turnering i Prag. Blandt deltagerne var mesteren fra EPT London, Michael Martin, og den forsvarende mester Arnaud Mattern. Derudover var der flere stjerner, hvor danske Theo Jørgensen og Gus Hansen var blandt de største.

Kun 88 spillere overlevede til andendagen. Blandt de første der blev slået ud var Rolf Slotboom, der hurtigt mistede en del chips da hans K-K blev slået af A-Q. Efter den hånd havde Slotboom en enkelt 50-chips tilbage og det var naturligvis ikke nok til at klare sig videre.

Der var flere navne der måtte lade livet i løbet af førstedagen, årets spiller ved EPT, Luca Pagano, blev slået ud, sammen med Michael Martin, Marcus Golser og vinderen fra 2007, Arnaud Mattern. Sidst på dagen var det også farvel til flere af de skandinaviske navne, således måtte Trond Eidsvig, Gus Hansen og Theo Jørgensen lade livet kort før dagen var omme.

Bedre ser det ud for franske Ludovic Lacay, der sluttede dagen i spidsen. Lacay vandt et par store pots mod slutningen af dagen, blandt andet da hans Q-Q vandt mod Otto Richards A-K. Senere var det igen Richard der tabte til Lacay, da franskmanden overtog føringen. Efter at de to raisede frem og tilbage nogle gange endte Richard all-in med {k-Diamonds}{k-Clubs}. Men Lacay sad med {a-Hearts}{a-Spades}, hvilket var nok til at vinde potten. Efter Lacay kommer danske Dan Pedersen, der havde en solid dag på kontoret, også Søren Kongsgaard, Martin Vallø, Morten Lassen og Allan Bække er videre. Af andre prominente navne der overlevede dag 1a kan nævnes Sebastian Ruthenberg, Johnny Lodden, Gino Alacqua og Casey Kastle.

De uoficielle chipcounts efter dag 1a ser således ud:

Ludovic Lacay - 94.200

Dan Pedersen - 71.200

Constantin Cirstea - 69.500

Lukas Gideon Schwartz Orbach - 69.200

Vasilis Chantzaras - 67.700

Jose Luis Navarro - 63.500

Philip Hepburn - 62.500

Allan Bække - 62.300

Henrik Lundstrvm - 60.500

Roy Von Der Locht - 58.300

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories