Eastgate nåede finalen ved Party Poker Premier League, JC Tran vandt turneringen

Eastgate nåede finalen ved Party Poker Premier League, JC Tran vandt turneringen 0001

JC Tran gik ind til finalen ved PartyPoker Premier League III i spidsen og han endte også med at vinde turneringen, efter at Tony G havde bragt sig i spidsen kæmpede Tran sig tilbage og vandt endnu en turnering, i et år der har været helt fantastisk for ham. Finalebordet var spækket med stjerner, deriblandt danske Peter Eastgate, der dog aldrig kom til at spille den store rolle. Da finalen startede var spillerne placeret som følger:

Sæde 1: Tom Dwan (USA) - 260.000

Sæde 2: Juha Helppi (Finland) - 340.000

Sæde 3: Tony G (Australien) - 260.000

Sæde 4: Roland de Wolfe (England) - 230.000

Sæde 5: JC Tran (USA) - 450.000

Sæde 6: Peter Eastgate (Danmark) - 390.000

Dagen startede ved levels på 5.000/10.000. Tony G fordoblede hurtigt mod Tom "durrrr" Dwan, hvilket gav Tony G en solid føring, mens Dwan overlevede to andre spillere, inden han røg ud. Det var i stedet Peter Eastgate der blev slået, efter han forsøgte at stjæle en pot fra JC Tran ved at re-raise. Men JC Tran sad med A-A og han tøvede ikke med at kalde, hvilket betød Eastgates endeligt og at Tran tilbageerobrede føringen. Eastgate fik $30.000 ud af turneringen.

Femtepladsen gik til Roland de Wolfe, der startede dagen med den mindste stack, dog uden at være presset af levels. Men de Wolfe havde ikke fået noget ud af de første levels, så efterhånden blev han presset. Han gik all-in med K-K mod Juha Helppis A-Q, der kom et es på floppet og dermed var de Wolfe ude, han fik $40.000 ud af turneringen.

Dwans turnering sluttede efter en stor pot mod Tony G. Tony G bettede 25.000 efter et flop med {7-Spades}{8-Clubs}{5-Hearts} med {j-Clubs}{8-Diamonds} og Dwan gik all-in med {8-Hearts}{6-Spades}. Dermed havde Dwan brug for at ramme en straight, hvilket ikke lykkedes. Derefter sendte Tony G den tidligere vinder, Juha Helppi ud af turneringen. Helppi gik all-in med {a-Spades}{10-Diamonds} og Tony G kaldte med {a-Diamonds}{q-Clubs}. Der kom en dame på floppet og dermed var Helppi ude på tredjepladsen, $80.000 rigere.

Tony G var dermed i spidsen da heads-up delen startede, men Tran generobrede chip-lead efter en stor pot. Tran vandt turneringen kort tid efter. På den sidste hånd limpede Tran fra knappen med {9-Clubs}{7-Diamonds}. På floppet kom der {5d]{7-Hearts}{6-Hearts}, hvilket gav Tran føringen mod Tony G der sad med {k-Spades}{8-Diamonds}. Tony G checkede og Tran bettede 60.000, herefter gik Tony G all-in og Tran kaldte. På turn kom der {j-Clubs}, hvilket bragte Tran tættere på titlen og da der kom {2-Spades} på river var det ovre for Tony G. Dermed vandt Tran titel og $300.000, mens Tony G fik $150.000.

SLutstilling

1. JC Tran - $300.000

2. Tony G - $150.000

3. Juha Helppi - $80.000

4. Tom Dwan - $50.000

5. Roland de Wolfe - $40.000

6. Peter Eastgate - $30.000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories