Zupp erstatter Erlandsen hos Ladbrokes Poker

Zupp erstatter Erlandsen hos Ladbrokes Poker 0001

Efter et år hos Full Tilt Poker er en af danmarks mest profilerede pokerspillere, Peter 'Zupp' Jepsen, tilbage i folden hos Ladbrokes Poker, hvilket længe har været et mål for Ladbrokes, således udtaler Richardt Funch fra Ladbrokes til acemag.dk:

"Vi havde egentlig kun et navn på blokken. Det var Zupp eller ingenting. Det har selvfølgelig kostet os kassen. Hans profil passer perfekt til os. Han er ligesom os konstant udfordrende, og så er han jo en flot ung mand, som udstråler energi og kraftfuldhed, som vi også gerne vil."

Pengene er heller ikke en uvæsentlig faktor for Peter 'Zupp' Jepsen, der dog også er glad for at komme tilbage på den side, hvor det hele er startet, til acemag.dk udtaler han:

"Jeg har været hos Full Tilt et år, og det var superfedt, selvom jeg ikke har lavet de store live-resultater. Online har det dog været en fantastisk år, men jeg følte det var tid til at komme videre – og man kan sige: tilbage til rødderne, for Ladbrokes var et af de steder, jeg startede ud, og vil nok det sted, hvor jeg har vundet flest penge, så det var på alle måder oplagt."

Samtidig stopper Ladbrokes samarbejdet med Morten "Pokergirl" Erlandsen, der har været hos siden i fem år.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories