Gus Hansen ude ved Aussie Millions - Ben Charlton bedst på dag 1c

Gus Hansen ude ved Aussie Millions - Ben Charlton bedst på dag 1c 0001

Blandt de store stjerner ved dag 1c var spillere som Scotty Nguyen, Joe Hachem, Clonie Gowen, Phil Laak og Lee Nelsen. Ialt dukkede 288 spillere op på dag 1c, hvilket bragte det totale antal spillere i turneringen op på 681.

David 'Chino' Rheem, havde en ekstrem hurtig Main Event, efter to hænder var dagen ovre for ham. Han gik all-in efter at have floppet to par på et flop med konge som højeste. Hans modstander kaldte med Q-Q, og da der kom endnu en dame på turn, så var det ovre for Rheem. Andre prominente navne, som Lee Nelson, Shane Warne og Marlon Goonawardana røg også tideligt.

Tom 'durrr' Dwan dukkede også op til Main Event, men efter at have spillet de første par hænder, så forsvandt han igen. Han kom tilbage senere på dagen, hvor hans stack var næsten halveret. Kort efter kom hans A-10 op imod hans modstanders A-K, det betød enden for Dwan, der kort tid efter var at finde ved Full Tilt Pokers højeste onlineborde. Gus Hansen ankom som den sidste af alle til turneringen, på et tidspunkt hvor man allerede var nået til level 4, hans dag sluttede da han gik all-in med J-J, han kom op imod K-Q, og da modstanderen ramte på floppet var det ovre for den tidligere mester. Ligsom Dwan, var Gus Hansen tilbage på onlinebordene kort tid efter sit exit.

Dagen bød på flere store exits, deriblandt John Juanda, JC Tran og Jennifer Tilly. Tran blev slået ud af en af de lokale favoritter, Joe Hachem.

Ben Charlton spillede bedre og bedre som dagen skred frem. Først sendte han Dan Shak, og herefter blev han ved med at øge sin stack, efter de tre førstedage er han nummer to i turneringen.

Dag 1c havde følgende i toppen af feltet:

Ben Charlton - 161.000

Luis Pampliega - 143.600

Jani Mikkola - 109.050

John Paul Kelly - 104.500

Tom Rafferty - 95.000

Mike Manttan - 92.000

Michael Binger - 86.000

Bodo Sbrezesny - 83.000

Richard Ashby - 83.000

Mark Phillips - 81.850

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories