888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Aussie Millions, del 2: The Great Dane og Alexander den store

Aussie Millions, del 2: The Great Dane og Alexander den store 0001

Vi har tidligere beskrevet hvordan Aussie Millions blev ekstremt populær i løbet af meget få år, i 2007 blev det mere populært end nogensinde før. Op til eventen havde arrangørerne i samarbejde med Full Tilt Poker, lavet en stor mediekampagne, der sikrede at eventen blev dækket intensivt af medierne. Resultatet blev at spillerne oplevede en interesse fra medierne, som man ikke tidligere havde været i nærheden af. Fra det øjeblik de satte deres fødder på australsk jord, blev de professionelle mandsopdækket af både lokale og internationale medier. Det virkede som om at hele landet fokuserede på hver eneste hånd der blev spillet, og hver eneste golfsving de professionelle fik lavet.

Hvor mange spillere kan du få til at ligge 100.000 australske dollars som buy-in til en event? I 2007 var svaret 18. Kort før Main Event, afholdt Aussie Millions en event med et buy-in på $100.000, en Pot Limit/No Limit Hold'em event. Hvis medierne ikke allerede havde nok ammunition, så gav denne turnering dem masser at skyde med. Her fik man 18 etablerede stjerner overfor hinanden, i en event der blev vundet af Erick Lindgren foran Erik Seidel – Lindgrens sejr gav ham en million australske dollars.

Main Event, der har et buy-in på 10.000 australske dollars, tiltrak i 2007 – 747 spillere. En klar forbedring fra året før, hvor der havde været 418 spillere. Alle de store stjerner var med ved turneringen, alle på jagt efter en præmiepulje på næsten $7,5 millioner australske dollars. Da finalebordet skulle spilles, var det den forholdsvis ukendte Jimmy 'gobboby' Fricke der var i front. Bag sig havde han "The Great Dane", danske Gus Hansen. Efter de to kom Andy Black, Kristy Gazes, Julius Colman, Marc Karam og Hans Martin Vogl.

Da Fricke og Hansen nåede til heads-up, havde Fricke næsten tre gange så mange chips som danskeren. Men Hansen eliminerede amerikanerens føring. På den sidste hånd, gik begge spillere all-in på et bord med {q-Diamonds}{8-Diamonds}{6-Clubs}. Hansen var foran med {a-Hearts}{a-Clubs}, men Fricke havde en open-ended straight mulighed, da han sad med {9-Clubs}{7-Clubs}. Fricke fik flere outs da der kom {2-Clubs} på turn. Men riverkortet var {9-Spades} og Hansen vandt turneringen og de 1,2 million australske dollars.

I 2008 blev Main Event endnu engang større, da 780 spillere fra hele verden strømmede til Melbourne. Der var favoritter fra hjemlandet, blandt andre Joe og Tony hachem, Sarah Bilney, Billy 'The Croc' Argyros, Tony G og Lee Nelsen. Der var også etablerede pro'er som Dan harrington, Eli Elezra, Phil Ivey, Andy Black, Gavin Smith, Erik Seidel, Jeff Lisandro og Chris Ferguson. Også onlinespillere som Kevin Saul, Erik Sagstrom, Jon Turner, Jonathan Little, Tom Dwan og Annette Obrestad.

Michael Chrisanthopoulos vandt sit sæde til Aussie Millions 2008, da han vandt en $120 satellit på Crown Poker Room. Chrisanthopoulos gik hele vejen til finalebordet, hvor han sågar startede som chipleader. Han var en af fem australier, der nåede top syv. Men til sidst var det en russer og en amerikaner der kæmpede om titlen. Alexander Kostritsyn startede heads-up med dobbelt så mange chips som Erik Seidel. Kampen varede to timer, og det blev russeren Kostritsyn der gik hele vejen og vandt $1,6 million australske dollars.

I den næste afdeling af artiklerne om Aussie Millions, vil vi kigge på årets turnering, der er i fuld gang med de indledende events. Vi vil kigge på vinderne af disse og vi vil kigge frem mod Main Event, og kigge på hvem der forventes at dukke op.

Relaterede spillere

Hvad mener du?