Vind dit "Magic Moment of Poker 2009" med bwin!

Vind dit "Magic Moment of Poker 2009" med bwin! 0001

bwin Poker ønsker at 2009 bliver året hvor du oplever dit eget 'Magic Moment of Poker´ via denne årlange series, hvor præmierne er adgang til nogle meget store sportsbegivenheder, hvor du vil blive serviceret som en sand VIP. Derudover vil du efterfølgende spille for en plads i den specielle finale i Wien, som finder sted i november.

Det første Magic Moment er en fuldt betalt rejse til Portugal, hvor man får billet til fodboldkampen mellem FC Porto og Sporting Lisabon, som finder sted i februar. Din rejse og måltider vil blive betalt og der vil være en bwin vært med, som sikre at du får det bedste ud af denne spændende 4-dages tur. Se kampen som VIP, før du tager plads ved den livetransmitterede satellite, hvor der spilles om en plads i finalen i november. Millioner af mennesker rundt omkring i Europa forventes at kigge med.

Test dit held og spil en serie af $6 buy-in turneringer med rebuys (hver med $50 tilføjet præmiepuljen). Disse finder sted kl. 19:00 GMT følgende dage:

Torsdag 15 januar - Password MMOP1

Søndag 18 januar - Password MMOP2

Mandag 19 januar - Password MMOP3

Onsdag 21 januar - Password MMOP4

Torsdag 22 januar - Password MMOP5

Søndag 25 januar - Password MMOP6

Mandag 26 januar - Password MMOP7

Onsdag 28 januar - Password MMOP8

Torsdag 29 januar - Password MMOP9

Søndag 1 februar - Password MMOP10

De tre spillere i top 3 vil komme til finalen, som finder sted d. 8 februar kl. 19.00 GMT. Præmierne er som følger:

1. – Den fede fodboldrejse til Portugal (værdi €3.150)

2. - $200

3. - $100

For at deltage skal du downloade Bwin Poker via PokerNews, oprette en konto, indsætte et depositum, indtast det password som er vist ovenfor og start med at spille. Eksisterende Bwin pokerkontoholdere er også velkommen.

[I]Note: Bwin Poker tilbyder desuden PokerNews spillerne en bonus på $250 på første indskud.[I]

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories