888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Eastgate tager EPT sideevent

Eastgate tager EPT sideevent 0001

Han var bedste dansker ved hovedturneringen ved PokerStars EPT Caribbean Adventure, efter han blev slået ud proklamerede han dog at der nu skulle holdes badeferie - turneringen spilles trods alt på Bahamas.

Men et kig på vejret, der ikke var til at slange sig på stranden, gjorde at Peter Eastgate købte sig ind i en $5.000 sideevent. Det havde 272 andre spillere også gjort og dermed var der $343.000 til vinderen, der altså blev Eastgate.

Eastgate var chipleader i store dele af turneringen og til sidst havde han også det held der skal til for at vinde de store turneringer. Med tre spillere igen kaldte Eastgate et raise fra Antonie Bérubé. På floppet kom der {2-Spades}{3-Diamonds}{8-Clubs}, hvorefter Bérubé igen better og bliver kaldt af Eastgate. På turn kommer der {j-Diamonds}, Bérubé better endnu engang, hvorefter Eastgate går all-in, hvilket bliver kaldt. Bérubé har {a-Hearts}{a-Diamonds}, mens Eastgate håber på at ramme en flush, med sin {k-Diamonds}{10-Diamonds}. Det lykkes ham, da der kommer {4-Diamonds} og dermed gr han til heads-up med et stort chiplead, det varer heller ikke længe før hans modstander heads-up er nedkæmpet og dermed endnu en titel til den unge dansker.

Relaterede spillere

Hvad mener du?