Fire danskere i pengene på Bahamas - Eastgate eneste videre til dag 3

Fire danskere i pengene på Bahamas - Eastgate eneste videre til dag 3 0001

Dag to ved Pokerstars EPT Caribbean Adventure, startede med to håndfulde danskere, men desværre var det kun en enkelt af dem der overlevede dagen. Tre andre nåede pengene, mens de resterende måtte gå tomhændede hjem.

Der er 111 spillere tilbage i turneringen, og blandt de sidste der røg på andendagen var tre danskere. Med 125 spillere tilbage, var der stadig tre danskere, men så gik det hurtigt - Kelly Schultz røg ud som nummer 125, Mark Bech som nummer 122 og Lars Duch som nummer 116, alle fik de $15.000 for deres præstationer.

Den tilbageværende dansker er ingen ringere end verdensmester Peter Eastgate, der sidder med 192.000 i chips når tredjedagen starter, det er lidt under average.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories