888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Gus renser Tom Dwan online

Gus renser Tom Dwan online 0001

Efter en dårlig start på 2009 har Gus Hansen igen fået fart på ved onlinebordene, i løbet af et par dage er der gået omkring 10.000.000 ind på danskeren, primært Tom Dwan har doneret til den danske pokerstjerne.

Tom Dwan har været meget i søgelyset den sidste tid, efter han har indgået et væddemål med Phil Ivey og Patrick Antonius, hvor han skal spille heads-up mod begge, i et væddemål hvor Dwan sætter $1.500.000 på spil i hver match, mens de to andre hver især skal ligge $500.000.

Om det er tankerne på dette der har forstyrret Dwan er uvist, men han har ikke været sit sædvanlige jeg de sidste dage ved bordene. Det har Gus Hansen altså nydt godt af, og danskerens bankroll har fået et pænt løft de sidste dage.

Relaterede spillere

Hvad mener du?