Gus renser Tom Dwan online

Gus renser Tom Dwan online 0001

Efter en dårlig start på 2009 har Gus Hansen igen fået fart på ved onlinebordene, i løbet af et par dage er der gået omkring 10.000.000 ind på danskeren, primært Tom Dwan har doneret til den danske pokerstjerne.

Tom Dwan har været meget i søgelyset den sidste tid, efter han har indgået et væddemål med Phil Ivey og Patrick Antonius, hvor han skal spille heads-up mod begge, i et væddemål hvor Dwan sætter $1.500.000 på spil i hver match, mens de to andre hver især skal ligge $500.000.

Om det er tankerne på dette der har forstyrret Dwan er uvist, men han har ikke været sit sædvanlige jeg de sidste dage ved bordene. Det har Gus Hansen altså nydt godt af, og danskerens bankroll har fået et pænt løft de sidste dage.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories