ChipMeUp – En anden måde at komme med i feltet i 2009

ChipMeUp – En anden måde at komme med i feltet  i 2009 0001

Som den seneste nykommer hos PokerNews, giver ChipMeUp dig endnu en mulighed for at komme til at spille ved verdens største pokerturneringer.

Ved 888 Aussie Millions Qualifier on ChipMeUp var det englænderen Luke ""Resteal" Abolins som vandt den flotte $12.500 Aussie Millions Pakke, som sendte ham til solskinsrige Melbourne.

Luke fik pakken på den betingelse at han kun modtog 50% af sin Main Event præmie – resten blev distribueret til de 18 top satellite spillere. Luke fortæller at dette var med til at tiltrække ham denne promotion: "Jeg kunne lide det faktum, at der var en del af kagen til andre spillere. Det kan være ekstrem frustrerende at spille i timevis og så ende med at gå hjem uden en krone på lommen", fortæller Luke.

Det at der var spillere som havde en andel i ham, gjorde ham ekstra fokuseret på opgaven: "Det gjorde at jeg ikke gik kold, for jeg spillede ikke kun for mig selv men for flere andre – her i blandt nogle af mine venner. Jeg var ekstra motiveret ved tanken om at halvdelen af gevinsten ville falde i andres hænder og de dermed ville blive glade. Det er vigtigt at der ikke kun er fokus på pengene når man spiller turneringspoker", forklarer Luke.

Luke endte som nummer 79 ud af 681 spillere. Hans kunne ikke slå off suit. På trods at dette, er Luke sikker på at han nu er en bedre turneringsspiller, sammenlignet med før. "Selvom jeg missede pengene, havde jeg glæde af turneringen. Jeg fik masser af erfaring og lærte en masse, som jeg kan bruge ved de næste turneringer", fortæller Luke.

Du kan roligt regne med at se Luke ved ChipMeUp igen. For at gøre ham selskab; kig på ChipMeUp.PokerNews.com

Mere: Læs om online poker og pokerstrategi.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories