bwin Pokers $8.000 PokerNews Cup Alpine Freeroll

bwin Pokers $8.000 PokerNews Cup Alpine Freeroll 0001

Ud over deres kæmpe PokerNews Cup Alpine Satellite Series har bwin nu annonceret en fantastisk freeroll helt eksklusiv for PokerNews spillerne.

Denne finder sted Fredag d. 6 marts kl. 20:35 GMT.

Vinderen får en $8.000 PokerNews Cup Alpine Pakke, hvilken inkludere adgang til Main Event og Event 4, indkvartering i ren luksus, privat helikoptertransport til og fra lufthavnen, liftkort og invitation til en stor fest.

Det bedste ved denne freeroll er at der ikke skal tjenes point og der er heller ingen rakes nødvendige. Spillerne skal blot downloade bwin Poker via PokerNews, oprette en ny konto og indsætte et mindre depositum. Freerollen er åben for alle! (så længe eksisterende kontoholdere er tilmeldt via PokerNews).

Alle krav om deltagelse skal være opfyldte d. 2 marts (23:59 GMT). Efter denne dato vil kvalificerede spillere modtage en billet, som skal bruges til at registrere sig til freerollen. Registreringen vil åbne 48 timer før turneringens start.

SÅ: Prøv dit held og få en billet til ski-himlen d. 21-28 marts.

Note: bwin Poker tilbyder desuden PokerNews spillere en flot $250 bonus på første indskud.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories