Tony G staker spiller til succes gennem ChipMeUp

Tony G staker spiller til succes gennem ChipMeUp 0001

I den korte tid hvor ChipMeUp har været en del af PokerNews familien, har det allerede afstedkommet store bølger af spillere der vil spille både online og ved turneringer. Der er tusindvis af Jer derude der har brugt muligheden for at smide lidt penge efter Jeres foretrukne pokerspiller, eller brugt muligheden for at blive støttet ved de store turneringer.

For nyligt var der en spiller fra Team ChipMeUp, der leverede et rigtigt stort resultat. Andrew 'Adgee' Jeffreys har lige leveret en 12. plads ved Full Tilt Pokers FTOPS event nummer 12, en $1.000+$60 No Limit Hold'em event. Han blev staked ved at bruge ChipMeUp og vores egen Tony G havde 72 % af andelen i Andrew, der vandt over næsten 1.600 andre spillere, på sin vej mod de $70.090. Andrew var flink nok til at fortælle om turneringen, selvom han lige var blevet slået ud da hans A-J tabte til modstanderens K-Q

"Jeg spiller altid for at vinde, men jeg kan bestemt ikke klage over dette resultat. Jeg har haft mine penge i midten på de rigtige tidspunkter, og det er alt hvad man kan ønske sig som pokerspiller. Jeg er vildt glad for resultatet, og det betyder også meget for dem der har været med til at købe mig ind i turneringen. Jeg takker dem for deres støtte."

Andrew fik ikke bare chancen for at spille med ved en så stor turnering, uden det pres det betyder når man har staket sig selv. Han havde også hele ChipMeUps community bag sig, i sin jagt på succes, i ChipMeUps shoutbox, kunne man blandt andet læse:

[I]"Alle hos PokerNews og ChipMeUp har været forrygende, specielt har jeg nydt støtten fra Tony, han har givet mig mange råd ved tidligere events jeg har spillet. Jeg brugte ChipMeUp til at komme med ved en $2.000 event ved WSOP sidste år, hvor jeg endte ved finalebordet og vandt $53.598 – du kan ikke sætte ord på den støtte du får fra Tony og ChipMeUp."
Andrew har haft stor success på ChipMeUp, og han planlægger at spille mange events, hvor det er muligt at købe andele i hans præmiepenge. Hvad er det ved ChipMeUp der gør at han bliver ved at komme tilbage?
"Jeg kom forbi ChipMeUp ved et tilfælde, men blev straks imponeret over det. Softwaren er utrolig og hele processen er så gennemsigtig, så der ikke opstår forvirring. Der er mange lignende services, der er meget mere usikre, men ved ChipMeUp føler man sig sikker på at det er en solid forretning, hvilket er vitalt for pokerspillere. Jeg har stakes til salg til resten af events ved FTOP, hvis der er nogen der vil have en del af kagen, og jeg har tænkt mig at blive hos ChipMeUp meget længe."
"Jeg vil gerne takke Tony G og alle hos ChipMeUp og PokerNews, der alle har været fantastiske. Jeg er virkelig stolt over dette resultat, og håber der kommer mange i kølvandet på dette."

En mand der altid har formået at lave gode forretninger er Tony G, der gør det klart at han er på udkig efter andre spillere som Andrew:
"Det var sjovt at se ham spille. Jeg tror ikke jeg så ham lave nogle fejl, og det er den slags spillere jeg gerne vil købe aktier i gennem ChipMeUp. Jeg er på udkig efter flere spillere hos ChipMeUp som jeg kan stake. Så gode spillere kan få en chance for at vinde gode penge, jeg har det med at bringe held til de spillere jeg staker, så hvis du vil være en af dem, så tilmeld dig hos ChipMeUp allerede i dag."

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories