Dansker signer med Everest Poker

Dansker signer med Everest Poker 0001

I 2004 blev Jacob Vedel skadet i forbindelse med en fodboldkamp, hvilket naturligvis i første omgang var dårlige nyheder, men på sigt har det måske vist sig at det var en forklædt velsignelse. Siden har Jacob Vedel i hvert fald oparbejdet et ry som en af landets bedste cash game spillere, hvilket nu giver ham en attraktiv kontrakt med Everest Poker. Den 25-årige dansker læser strategi og ledelse til daglig, men han bruger al sin fritid ved pokerbordene.

Selv siger Jacob Vedel følgende, i en pressemeddelelse der er udsendt:

"Jeg er meget glad for aftalen med Everest Poker, der er kommet i stand efter et langt og gensidigt samarbejde. Jeg har besluttet mig for at jeg vil spille flere EPT-events, eftersom mit studie pt. ikke kræver så mange timer som tidligere. Jeg glæder mig til at skulle repræsentere Everest Poker på bedst mulige måde."

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories