888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Dansker signer med Everest Poker

Dansker signer med Everest Poker 0001

I 2004 blev Jacob Vedel skadet i forbindelse med en fodboldkamp, hvilket naturligvis i første omgang var dårlige nyheder, men på sigt har det måske vist sig at det var en forklædt velsignelse. Siden har Jacob Vedel i hvert fald oparbejdet et ry som en af landets bedste cash game spillere, hvilket nu giver ham en attraktiv kontrakt med Everest Poker. Den 25-årige dansker læser strategi og ledelse til daglig, men han bruger al sin fritid ved pokerbordene.

Selv siger Jacob Vedel følgende, i en pressemeddelelse der er udsendt:

"Jeg er meget glad for aftalen med Everest Poker, der er kommet i stand efter et langt og gensidigt samarbejde. Jeg har besluttet mig for at jeg vil spille flere EPT-events, eftersom mit studie pt. ikke kræver så mange timer som tidligere. Jeg glæder mig til at skulle repræsentere Everest Poker på bedst mulige måde."

More Stories

Hvad mener du?