Debatter og vind præmier

Debatter og vind præmier 0001

Vores debatforum, som du finder her, giver vores læsere muligheder for at debattere alt mellem himmel og jord, en mulighed som meget få benytter sig af i øjeblikket. Vi vil gerne gøre debatten meget mere attraktiv, derfor udlodder vi nu præmier til de mest flittige debattører.

Hver tirsdag vil der blive kåret en vinder, der modtager eksklusivt PokerNews merchandise. Vinderen er den der i den forgangne uge har debatteret mest flittigt, det vil sige den der har lavet flest indlæg på vores forum.

For at sørge for at indlæggene er med til at fremme debatten, skal de overholde følgende retningslinjer:

1. Indlægget skal minimum være 3 linjer langt.

2. Indlægget må ikke indeholde racistiske eller andre anstødelige formuleringer.

3. Indlægget skal være i en god tone og være med til at fremme debatten.

dk.PokerNews.com forbeholder sig ret til at fjerne ethvert indlæg der ikke følger disse retningslinjer, i ethvert tvivlsspørgsmål vil den afgørelse som dk.PokerNews.com kommer med, være den gældende.

Konkurrencen kører i første omgang i fire uger, startende fra tirsdag d. 2. februar – herefter vil der hver tirsdag i fire uger, startende d. 7. februar, blive offentliggjort en vinder af konkurrencen. Vinderen hører fra dk.PokerNews.com, ligesom vi vil offentliggøre vinderen i disse spalter, præmien er eksklusivt merchandise fra PokerNews.

Så hop ind på vores forum, hvor debatterne allerede kører, du kan komme derind ved at klikke her.

More Stories

Hvad mener du?