Gus vs. Theo - interview med Gus

Gus vs. Theo - interview med Gus 0001

D. 21. Februar skal Theo Jørgensen og Gus Hansen i ringen mod hinanden, i en boksekamp der efterhånden er blevet profileret vidt og bredt. Derfor tjekkede vi Gus Hansens dagsform, før kampen der bokses lørdag i København. Selvom boksning er nyt for både Jørgensen og Hansen, så er specielt Hansen en erfaren mand indenfor sportsbetting.

"Jeg har altid elsket sport, og har konkurreret siden jeg var helt lille," siger Hansen. "Jeg har altid spillet golf, tennis, bordtennis og fodbold, samtidig med at jeg har bettet på det regelmæssigt. Jeg har haft to bets mod Chip Reese, det ene handlede om at jeg skulle løbe et maraton, det andet om at jeg skulle kunne dunke en basketball. Jeg vandt bettet om maratonløbet mens basketballbettet fejlede stort. Det er også velkendt at jeg har et tennisbet mod Patrick Antonius, vi har bare ikke fået det afgjort det endnu."

Theo Jørgensen har tidligere nævnt at han vil forsøge at komme til at hade Gus, når kampen står på, også selvom han ikke kan. Har Gus det på samme måde?

"Im a lover, not a fighter. Theo er en rigtig god ven, men han ved også at jeg er et konkurrencemenneske. Jeg ved hans træner har forsøgt at få ham til at hade mig, men det fortæller mig bare at hans træner ikke kender poker godt nok. Jeg kan spille poker med Phil Ivey, Howard Lederer, Daniel Negreanu og mange andre, der forsøger jeg så vidt muligt at tage deres penge; hvis jeg har en chance for at slå dem gør jeg det, men det betyder ikke at jeg ikke kan gå en runde golf med dem bagefter, have en drink med dem eller kigge på smukke piger sammen med dem."

Hansen fortsætter: "Vi pokerspillere har en speciel tilgang til tingene, og det kan måske bruges i boksningen. Vi ønsker ikke at slå hinanden til blods, men hvis det kræver at give en blodtud for at vinde, så gør vi det. Jeg regner da med vi skal ud og have en drink bagefter, men det kan meget vel være at det er vinderen der vil have taberen med ud og have en drink."

Jørgensen har tidligere anmærket at han har trænet i fem måneder, mens Gus kun har trænet i tre uger. Er Gus uforberedt til denne kamp?

"Theo overdriver en smule. Jeg har trænet boksning i 5-7 uger. Theo har brugt mere tid på at bokse, men jeg har brugt mere tid på at træne. Jeg er i langt bedre form end han er. Jeg var i bedre form inden udfordringen blev givet, og det er jeg stadig, selvom han har trænet i fem måneder." Gus må dog også erkende at Theo ikke bliver nogen let opgave, og at hans boksestil måske kommer til at ligne hans måde at spille poker på.

"Theo har meget bedre teknik, det er der ingen tvivl om, og måske giver det ham en fordel jeg ikke kan udligne. Men jeg er i bedre form og vil prøve at sætte tempoet op. Jeg vil ikke bokse defensivt, fordi det vil passe Theo og hans overlegne stil. Jeg vil have en gadekamp, en hundekamp ud af the, jo mere fysisk kampen bliver, jo mere er det til min fordel."

Selvom Gus måske er kommet i gang med boksetræningen lidt for sent, har han brugt den korte tid effektivt, han har sparret med Mikkel Kessler den sidste uges tid, som en del af sin forberedelse. Så hvordan var det for Gus 'The Great Dane' Hansen, at stå overfor Mikkel 'Viking Warrior' Kessler?

"Mikkel Kessler er på en anden planet end jeg. Han kunne ødelægge mig på få minutter, ja få sekunder. Han ramte mig rent nogle enkelte gange da vi sparrede, men jeg kunne jo også konstatere at han ikke ramte mig med fuld kraft. Han ramte mig med høj hastighed, og det var vildt interessant og se hvor hurtige hans kombinationer var. Han er så hurtig, du skal lære så meget for at blive ligeså god som ham. Men jeg er ikke i gang med at blive bokser, heldigvis er det Theo Jørgensen og ikke Mikkel Kessler som jeg står overfor."

Når Hansen og Jørgensen kæmper for æren (og $35.000), bliver gushansentv.com samtidig lanceret, Hansens personlige pokersite. Hansens site vil blive én af mange sites der giver pokerinstruktioner og pokertræning. Gus tilbyder følgende når siden lanceres: "Gushansentv lanceres næste uge, under kampen, og udover den, så vil det være poker, poker og poker. Jeg kommenterer mine (online) hænder, mens de spilles. Jeg vil også gå igennem nogle af de mest berømte hænder jeg har spillet på TV og fortælle om hvad jeg tænkte undervejs, i nogle af de hænder der umiddelbart virker 'sindssyge'. Vi planlægger også at tilføje en feature der hedder 'Ask Gus', hvor folk kan spørge om hvad som helst."

Gus vs. Theo - interview med Gus 101

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories