$500 Hollywood Poker Cash Freerolls

$500 Hollywood Poker Cash Freerolls 0001

Denne fine freeroll er eksklusiv for PokerNews spillere. $500 vil blive tilføjet præmiepuljen og denne vil blive distribueret efter Hollywood Pokers standard udbetalingsprocedure. Som en eksklusiv bonus vil spillerne i top 5 hver især få adgang til the $820 EPT Freeroll Satellite d. 27 februar. Der skal ikke tjenes point for at deltage i disse freerolls.

EPT $820 Freeroll er en tilføjet bonus til vores spillere. Vinderen vil adgang til en $320 EPT satelitkvalifikation. $500 vil blive tilføjet præmiepuljen og denne vil blive distribueret efter Hollywood Pokers standard udbetalingsprocedure. Som en eksklusiv bonus vil spillerne i top 5 hver især få adgang til the $820 EPT Freeroll Satellite.

Det er let at kvalificere sig: Download

Hollywood Poker via vores links, opret en konto og indsæt et lille depositum. Kvalificerede spillere vil modtage en billet, så de manuelt kan få adgang til freerollen. Hvis alle krav er opfyldte, kan alle Hollywood Poker spillere deltage, hvis de tilmeldte sig via PokerNews.

For mere info om freerolls; se her!

Nye spillere hos Hollywood Poker får en bonus på 500% på første indskud – op til $500

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories