Videointerviews - Jimmy Fricke, Maria Ho, Chris Ferguson og Antonio Esfandiari

Videointerviews - Jimmy Fricke, Maria Ho, Chris Ferguson og Antonio Esfandiari 0001

Jimmy Fricke blev kendt i Danmark, da han blev slået af Gus Hansen heads-up ved Aussie Millions, siden dengang har han været en fast bestanddel af den internationale pokertour, hvor han gang på gang viser prøver på de evner der også gør ham til en af verdens bedste onlinespillere.

Magikeren der blev pokerspiller, Antonio Esfandiari, startede som tryllekunstner, men i de senere år er det pokerspillet der har taget hans tid. Her snakker han med PokerNews under L.A. Poker Classic.

Maria Ho blev for alvor kendt, da hun for et par år siden blev den kvinde der kom længst ved WSOP Main Event, siden har hun spillet med ved mange af de største turneringer, i dette interview giver hun også prøver på et andet af sine talenter - talentet til at feste.

Chris Ferguson er stadig med ved L.A. Poker Classic, hvor man har spillet sig frem til finalen, her fortæller den sympatiske spiller om sin tredjedag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories