'durrr' challenge update: Stadig meget tæt

'durrr' challenge update: Stadig meget tæt 0001

Tom 'durrr' Dwan og Patrick Antonius har spillet meget $500/$1.000 HA den seneste tid, men de får også tid til at tage nogle små sessioner i deres indbyrdes kamp, hvor der spilles Pot Limit Omaha. I går fik de spillet 411 hænder, i en session der varede 80 minutter. Antonius havde bragt sig i front ved den sidste session, men Dwan fik kæmpet sig tilbage og nu her han i front, han vandt $123.849 i løbet af sessionen og han er nu i front med $15.238. Efter 5.928 spillede hænder er dysten altså næsten lige.

Dwan won all five of the session's largest pots. The first unfolded on the "durrrr Challenge 4" table

Dwan vandt alle sessionens fem store pots. Først ramte han en flush på river, i en pot der var $80.000 værd. Derefter købte Antonius sig ind igen, med $40.000 og bare tre minutter senere var de næsten væk, efter Dwan havde vundet $55.200 i en stor pot, hvor Antonius til sidst blev nødt til at folde.

Det var også tilfældet i en hånd der gav Dwan $57.600, her bettede Dwan på river, hvilket fik Antonius til at folde.

Den største pot i sessionen kom mod slutningen, hvor Dwan sad med $160.000 og Antonius havde $40.000, ved et af de fire borde de to spillere spiller ved. Antonius forhøjede til $1.200 og Dwan kaldte. Dwan kaldte igen Antonius da han bettede $2.000 efter et flop med {q-Spades}{6-Diamonds}{6-Spades}, herefter checkede Dwan på turn, der var {8-Diamonds} og Antonius kunne bette igen, denne gang $5.200 og Dwan kaldte. På river kom der {a-Diamonds} og Dwan checkede endnu engang og Antonius bettede $12.800, hvorefter Dwan forhøjedfe til $55.200. Efter at have tænkt over det længe, så kaldte Antonius med sine resterende $19.392. Dwan havde {q-Hearts}{q-Spades}{7-Diamonds}{7-Clubs} og havde dermed ramt fuldt hus på floppet og vandt potten på $81.184.

Derefter begyndte Dwan at misse sine kald, tiden løb ud når det var hans tur. De folk der fulgte med begyndte at undre sig over om Dwan havde problemer med Internettet, hvilket afsluttede den forrige session mellem de to. Det viste sig i stedet at Dwan var ved at falde i søvn foran computeren:

durrrr: I need a nap

durrrr: Falling asleep @ comp

De to stoppede dermed sessionen og Dwan kunne få sin søvn. Følg med hos PokerNews, hvor vi fortsat vil følge dysten tæt.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?