2 svenskere ved finalebordet, sidste dansker ude

2 svenskere ved finalebordet, sidste dansker ude 0001

Der er otte spillere tilbage ved EPT Dortmund, de spiller finale søndag eftermiddag. Ved finalebordet er to svenskere, blandt andre chipleader Johan Storakers, der efterfølges af italienske Luca Pagano, William Thorson, der også er fra Sverige og sidste års mester, Mike McDonald.

Der var 34 spillere der startede dag 3, heriblandt danske Martin B. Hansen, han blev dog slået ud som nummer 28, hvilket gav ham €13.300. Tyske Marco Noll var en af de første der blev slået ud, som nummer 32., da Cengizcan Ulusu fra Tyrkiet slog ham ud med Q-Q mod A-K. Den sidste amerikaner i feltet, Brandon Hall, blev slået ud kort efter, og sluttede som nummer 30.

Imens trådte den forsvarende mester, Mike McDonald, i den grad i karakter, han slog tyske Amir Sarughieh ud (19) og svenske Johan Percivall (16), hvorefter McDonald var tæt på chiplead. Med 13 spillere igen udkæmpede den tidligere mester, Andreas Hoivold fra Norge, en kamp mod Johan Storakers fra Sverige. Det endte med at Hoivold blev slået ud med A-K mod Storakers 9-9.

Storakers brugte de chips til at give ham yderligere luft i toppen af feltet, og da Florian Langmann blev slået ud som nummer ni, havde Storakers samlet over 1,6 million sammen i chips. I det hele taget er der flere interessante spillere i finalen, de to svenskere ledsages af Sandra Naujoks, der håber at blive den anden kvindelige EPT-mester, efter at Vicky Coren vandt en turnering i 2006. Også den forsvarende mester, Mike McDonald ligger godt til.

Lørdag begynder man midt i level 24, der har blinds på 15.000/30.000 plus 3.000 i ante. Chipcounts før lørdagens finale, hvor vinderen vil få knap en million euro:

Johan Storakers (Sverige) - 1.615.000

Luca Pagano (Italien) - 1.115.000

William Thorson (Sverige) - 829.000

Mike McDonald (Canada) - 746.000

Holger Kanisch (Tyskland) - 661.000

Sandra Naujoks (Tyskland) - 586.000

Marc Gork (Tyskland) - 540.000

Cengizcan Ulusu (Tyrkiet) - 537.000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories