WSOP 2018

$2.000 Cash Freeroll Series hos PokerStars

$2.000 Cash Freeroll Series hos PokerStars 0001

Der er mange ting at se frem til i det nye år, bl.a. den utrolige $2.000 Cash Freeroll Series hos PokerStars, løbende fra januar til marts 2009. Denne er eksklusiv for PokerNews spillere og du har chancen for at vinde penge hver eneste uge.

I kort version: For at kvalificere dig – benyt en ny/allerede eksisterende PokerStars konto via PokerNews, for at tjene points i en kalendermåned. På denne måde kan du modtage adgang til freerolls i den følgende måned.

I lang version: For at kvalificere dig – download PokerStars via PokerNews, opret en konto og indsæt mindre depositum og tjen 150 VPPs i kalendermåneden inden. For hver 150 VPPs du tjener, vil du modtage en '150 Point Ticket' som kan benyttes til at blive registreret til en freeroll, som du selv vælger. Denne finder sted den følgende måned. F.eks. vil points som er indtjent i januar, resultere i billetter som sikre adgang til freerolls i februar. Tjen flere point og modtag flere 150 Point Tickets (op til fem), så du kan i teorien deltage i alle freerolls den følgende måned.

Billetterne er kun gyldig i den pågældende måned og vil blive givet i starten af måneden. F.eks. vil billetter for points tjent i februar, blive udleveret i marts og kan kun benyttes i marts.

Som en ekstra bonus, vil alle points tjent i december 2008 tælle med i januars freerolls – så nogle af jer er kan allerede være kvalificerede. Hold øje med disse 150 Point Tickets på din konto.

Note: PokerStars tilbyder desuden PokerNews spillerne en eksklusiv 100% bonus på første indskud op til $50 samt en speciel $25 PokerNews bonus.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories