Merciers selvbiografi afslører alt - også om Gus

Merciers selvbiografi afslører alt - også om Gus 0001

Der er flere og flere talentfulde og smukke kvindelige pokerspillere der ryder overskrifterne, både for deres udseende, men bestemt også for deres evner ved filten. For nyligt har Sandra Naujoks vundet EPT Dortmund, Kathy Liebert spillede sig frem til sit sjette finalebord ved WPT. I den mere glamourøse afdeling har Vanessa Rousso været på forsiden af Sports Illustrated og eksemplerne fortsætter.

Men hende der måske har været størt opmærksomhed omkring det sidste stykke tid, er den canadiske Team PokerStarsspiller, Isabelle Mercier, der for nyligt har udgivet sin selvbiografi, hvori hun afslører mange ting om livet som pokerprof.

I bogen 'Profession: Bluffer' fortæller Isabelle om sit liv som pokerspiller, om alle sine rejser og hvordan det er at leve et liv på farten. Hun fortæller om sine mange kærlighedseskapader og elskere. Det er kommet som en stor overraskelse at hun er så åben omkring disse ting, men den slags sladder har det også med at generere læsere, og måske er netop den del grunden til at bogen er blevet så populær. Blandt andet fortæller hun i bogen om sin affære med Gus Hansen, der som den eneste af canadiernes elskere er nævnt ved navn, hun siger selv at Gus Hansen formentlig ikke har noget imod at få bestyrket sit image som en "kvindernes mand".

Isabelle er vokset op i Montreal og læste i en lang periode i Paris. Derfor er bogen udgivet på både fransk og engelsk. Bogen er blevet godt modtaget og rygterne siger at den måske skal udkomme som film, i et interview med Sportsbladet snakker Mericer om netop dette:

- Vi har kontakt til fem forskellige producenter, så der er stor interesse.

Og det bliver ikke billigt at få filmrettighederne:

- Jeg tænker stort, og jeg vil have en aftale der giver mig en million dollars mere end hvad jeg får i Frankrig. Og jeg vil gerne have det afklaret hurtigst muligt.

Mercier er overbevist om at der er et marked for flere pokerfilm, film der relaterer til virkeligheden. Om hun her tænker på hede kærlighedsscener eller bad beats ved pokerbordene vides ikke.

Her et interview med Isabelle Mercier fra WSOPs PokerStars Party i 2008:

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?