888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Johnny Lodden underskriver kontrakt med PokerStars

Johnny Lodden underskriver kontrakt med PokerStars 0001

Johnny Lodden lovede for et stykke tid siden, at der snart ville komme store nyheder i hans blog - nu er de så kommet. Lodden har underskrevet en stor kontrakt med Team PokerStars, der gør ham til Pro-spiller hos bettingfirmaet. Dermed bliver han den første nordmand der bliver en del af dette team. Lodden og PokerStars har allerede samarbejdet i en periode, men det er først nu han officielt bliver en del af deres bedste Team.

At være Team PokerStars Pro'erne er regnet blandt verdens bedste, og Lodden bliver da også holdkammerater med prominente navne som blanft andre Daniel Negreanu, Barry Greenstein, Chris Moneymaker, Greg Raymer, Joe Hachem, Vanessa Rousso og Isabelle Mercier. Når man først er en del af dette hold, så skal der meget til for at man mister den position igen.

Kontrakten gælder i første omgang i et år, og betyder at PokerStars betaler Johnny Loddens 'buy-in' ved de største turneringer i verden. Indtil nu har Lodden primært gjort sig på den europæiske scene, men nu bliver døren åbnet for at han kan spille turneringer i Asien, Australien og Syd-Amerika, hvor PokerStars også gør meget ud af at promovere sig selv. Han bliver den tredje skandinav hos PokerStars, hvor også svenske William Thorson og vores danske verdensmester, Peter Eastgate spiller.

Johnny Lodden blev verdensberømt på Internettet, under navnet 'Bad_ip' spillede han på det gamle Prima netværk. I den periode var han en af de mest frygtede spillere online. Han vandt utrolige summer igennem mange år. Han blev en legende i Internetverdenen og som teenager spillede han med de allerbedste i verden. Han oplevede dog en stor deroute, da han mistede hele sin bankroll på letsindige sportsbet. Herefter har Johnny Lodden i en periode spillet på PokerStars under navnet 'Lars-Magne', men fremover vil han spille som 'jonnylodden'.

Han har dog stadig til gode at vinde en stor turnering live, men han har vundet flere pengepræmier på EPT-touren, hvor en ottendeplads ved EPT i Budapest 2008, er den hidtil bedste. Han har også en andenplads fra de åbne svenske mesterskaber i 2005, en tredjeplads fra de norske mesterskaber i No Limit Hold'em i 2006, ligesom han har vundet en High Roller Event på Klubben i Stockholm og Main Event på St. Maarten i 2004.

Måske bliver 2009 året hvor Jonny går helt til tops i en stor turnering?

Informationer og billede er lånt fra PokerStars.coms blogside og Norsk Pokermagasin.

Hvad mener du?