PokerProfilen: Daniel Negreanu - 'The Kid' er ved at blive voksen

PokerProfilen: Daniel Negreanu - 'The Kid' er ved at blive voksen 0001

Han er født den 26. juli 1974. Daniel Negreanu voksede op i Toronto, Canada. I dag er han en af de mest berømte pokerspillere i verden.

Daniel var en lovende poolspiller i sine teenageår, i hvad nogle måske vil kalde en 'spildt ungdom', men som har forvandlet sig til et berigende voksenliv for Negreanu. Selvfølgelig var det ikke igennem pool, at Daniel fik succes. Han droppede ud af skolen og opsøgte ulovlige 'Rounder' spil i sin hjemby Toronto. Da han ikke var tilfreds med sin fortjeneste ved disse spil, pakkede han sine tasker og flyttede til Las Vegas, bare 21 år gammel.

Negreanu's første store succes var i 1998, da han vandt et WSOP armbånd i en Pot Limit Holdem turnering. Han var kun 23, hvilket gjorde ham til den yngste spiller (på det tidspunkt) i historien, der havde vundet et armbånd. Daniel forsatte sit gode spil ind i 1999, hvor han vandt det amerikanske pokermesterskab. Successen fulgte med Negreanu hvor end han rejste, og i 2001 blev han nummer 11 i WSOPs hovedturnering. Den store sejr i WSOP har Daniel stadig til gode.

I 2004, efter at pokersporten allerede havde taget medieverdenen med storm, var Negreanu med i toppen af næsten alle turneringer. Han vandt endnu et WSOP armbånd og vandt præmiepenge i fem andre turneringer. Dette sammensat med endnu større succes ved andre turneringer gjorde Daniel til den bedste tjenende poker turneringsspiller i 2004. En pris, der blev tildelt af Card Player, der blev offentliggjort, mens de samtidig kårede ham til årets spiller.

Daniel er siden da blevet en ivrig skribent for Card Player Magazine, med over 90 artikler i sit navn. Han skriver også tit ting til sin hjemmeside, Full Contact Poker.

Der er veldokumenteret, at Daniel i skrivende stund, er en singlefyr, der bor hos sin mor. Med få familieforpligtelser, kan Daniel vælge, hvor han vil rejse hen og spille uden at lave problemer for kone eller børn. Det er klart at Daniel nyder sin livsstil som pokerprofessionel og single.

Som en stjerne i spillet, og en spiller i topform, kan du forvente at se og høre mere fra Daniel Negreanu mange år endnu.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories