$17.000 PNC Alpine Double-Shot Freeroll - Poker770

$17.000 PNC Alpine Double-Shot Freeroll - Poker770 0001

Poker770 og PokerNews er gået sammen om denne utrolige freeroll til vores spillere. Denne "Super Shot Special" vil sende TO SPILLERE til PokerNews Cup Alpine. Cuppen vil finde sted på Alpine Palace Resort i de Østrigske alper mellem d. 21.-28. marts.

Ugen vil byde på poker, fester og sneklædte løjper! De to højst placerede spillere vinder en pokerpakke, hvilke består af adgang til events, hotel, liftkort, helikoptertransport, lommepenge og indbydelse til VIP fest.

Freeroll´en vil have $1000 tilføjet præmiepuljen og disse udbetales efter Poker770s udbetalingsstandarder. Dette er en rebuy-turnering, med et max. af 99 rebuys hvilke koster $2 pr. stk.

For at kvalificere dig skal du downloade Poker 770 via PokerNews, oprette en ny konto, indsætte et depositum og benytte dette password: PNSIK. Alle deltagelseskrav skal være opfyldte inden d. 12 marts (23:59 GMT). Registreringen åbner d. 13 marts, 11:00 GMT. Kig i turneringens lobby og find turneringen dér.

Note: Note: Alle 2009 PokerNews Cup pakker er for én enkelt voksen. Prisen for at medbringe en gæst kan findes på PokerNews Cup FAQ.
Ved at signe op hos Poker 770 via PokerNews, får du desuden eksklusive freerolls og en bonus på første indskud: 100% op til $500
.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories