PokerNews introducerer $500 Cash Freeroll Series hos Titan Poker

PokerNews introducerer $500 Cash Freeroll Series hos Titan Poker 0001

PokerNews har allieret sig med Titan Poker og vil tilbyde endnu flere $500 Cash Freerolls denne sæson. Der er lagt meget i ovnen indtil d. 24 marts. For at blive involveret skal du oprette dig hos Titan Poker via PokerNews, indsætte et depositum og tjene et enkelt Titan Poker Point som skal benyttes som buy-in i den turnering du vil deltage i.

Hold dine torsdage frie – der er freerolls kl. 19:45 GMT på følgende datoer:

3 marts

10 marts

17 marts

24 marts

Eksisterende Titan Poker kontoholdere kan deltage, hvis de i sin tid oprettede sig via PokerNews og samtidig opfylder alle deltagelseskrav. Sæt et bogmærke på freerolls for at se hvad ellers PokerNews kan tilbyde.

Note: Titan Poker tilbyder desuden PokerNews spillere en fantastisk bonus på første indskud: Gratis $50 + 100% op til $500.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories