Nye pokerkort så dagens lys under PokerNews Cup Alpine

Nye pokerkort så dagens lys under PokerNews Cup Alpine 0001

I den forgangne uge blev der spillet PokerNews Cup Alpine, og noget var anderledes for både spillere og dealere. Forandringen blev taget vel imod, men hvad var det der var anderledes? En ny type kort blev introduceret og benyttet i løbet af ugen.

En ny innovativ korttyåe så dagens lys under PokerNews Cup, og blev benyttet under alle de syv events der blev spillet. Kortene er produceret af Angel Playing Cards i Japan, er mærkant anderledes end tidligere kort, specielt på grund af små 'bobler' i kortene, der gør at de ikke sætter sig fast i hinanden. 'Boblerne' skaber et lille hul mellem kortene, der også gør at de ikke klisterer sig fast til hinanden. Reaktionerne fra både spillere og dealere har været positive hele vejen igennem.

Dealerne var tilfredse med de nye kort, det er nemmere for dem at 'kaste' kortene ud til spillerne, og det er lettere at vise floppet, fordi kortene ikke klistrer til hinanden. Kortenes kvalitet gør også at de holder længere til spillernes behandling, og dermed holder et sæt kort i længere tid. De nye kort holdt sig cirka tre gange så lang tid som den type kort man tidligere har brugt.

Angel Playing Cards fra Japan er en af verdens førende kortfabrikanter, og de har leveret kort til turneringer siden 1956. I løbet af de sidste ti år har de fleste store turneringer indgået et samarbejde med Angel.

På nedenstående video med Gloria Balding fra PokerNews, introducerer hun de nye kort sammen med en af dealerne fra PokerNews Cup:

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories