'Ante Up For Africa' Event til EPT Monte Carlo

'Ante Up For Africa' Event til EPT Monte Carlo 0001

Den indsats som den humanitære hjælpeorganisation Ante Up for Africa yder, skaber stadig lindring for borgerne i den krigshærgede Dafur-provins i Sudan i Afrika. Pokerstars har besluttet at hjælpe til med en kendis poker-fundraiser, der skal afvikles under EPT finalen ugen i slutningen af april.

Ante Up for Africa nyder i forvejen stor respekt i pokerverdenen, og det kommer vi helt sikkert til at se, når den årlige fundraiser går i gang den 27. april 2009 kl. 18:00 Monte Carlo tid.

Blandt de spillere der er med fra Team PokerStars.com, kan vi fremhæve Daniel Negreanu, Joe Hachem og Vanessa Rousso, som alle vil deltage i en €4,000 buy-in no-limit Texas hold'em turnering.

PokerStars belønner vinderen med en speciel EPT pakke, der giver adgang til EPT PokerStars Caribbean Adventure (PCA) i januar 2010. Alle præmiepenge fra turneringen bliver doneret til Ante Up for Africa, som hjælp til deres fremtidige indsats i Dafur-provinsen. Krigen i Dafur har foreløbigt kostet mere end 300.000 dødsfald og drevet mere end tre millioner mennesker på flugt.

Få den bedste PokerStars første indskudsbonus hos PokerNews.com – Nettets bedste poker community.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?