The Online Railbird Report: Hansen Får Comeback

The Online Railbird Report: Hansen Får Comeback 0001

Som live spillet begyndte at aftage på Bellagio i denne uge, kom der gang i online spillet igen. Med Gus Hansen som vært ved en række episke heads-up spil på Hansen "Hangout", "Suckout" og "Knockout".

Sidste fredag tabte Gus det største beløb, han nogensinde har tabt på en enkelt dag i sin pokerkarriere. The Great Dane kom stærkt tilbage i denne uge og vandt det tabte tilbage, plus en hel del mere i PLO heads-up online poker.

"durrrr Challenge" var på standby denne uge, grundet Dwan's live spil i Las Vegas og Antonius der var rejst til Italien fra sit hjem i Monaco, for at spille EPT i San Remo. Fredag aften sad Dwan og ventede på Antonius på et af de fire "Durrrr Challenge" borde på Full Tilt Poker, men Gus Hansen indtog alle fire borde, så de to besluttede at spille heads-up.

Hansen vinder $1.8 Million på 24 Timer

Fredag mellem kl. 10 a.m. EDT og lørdag kl. 10 a.m. vandt Gus Hansen $1.82 million primært ved at spille $500/1000 Pot-limit Omaha heads-up. Med fire borde kørende ad gangen, vandt Gus de fleste penge fra henholdsvis Tom "Durrrr" Dwan ($890.000) og Di "Urindanger" Dang ($735.000). David "MR B 2 U Son" Benyamine, Patrick Antonius, Hac "trex313" Dang og Sami "LarsLuzak" Kelopuro var også blandt de spillere som Gus Hansen vandt over. Efter Gus's dårlige stime i sidste uge på Full Tilt og et tab på $1.2 million, virkede det som om han var på en mission for at vinde sinde penge tilbage.

I en af de største pots Hansen spillede den dag, var han heldig at sidde med nuts, for så at se Dwan lave et massivt check-raise på river. Hansen startede med at raise $3.000, som Dwan kaldte fra big blind. Floppet viste {k-Hearts}{j-Spades}{3-Clubs}. Dwan bettede $4.800 og Hansen kaldte. På turn kom {10-Spades} og Dwan bettede denne gang $12.200. Hansen kaldte. River blev {9-Clubs} og denne gang valgte Dwan at checke, for så at se Gus bette $31.000. Dwan svarede igen med et check-raise på $133.000. Gus Hansen kaldte glædeligt med sine sidste $59.975 og viste {a-Hearts}{q-Hearts}{7-Clubs}{4-Diamonds}. Dwan's to par med {j-Clubs}{10-Clubs}{7-Diamonds}{7-Spades} var intet værd og Gus vandt potten på næsten $222.000.

Hansen nappede endnu en stor pot fra Dwan den aften, da de begge var all-in med et flop der viste {q-Hearts}{8-Spades}{6-Spades}. Hansen sad med {a-Hearts}{a-Spades}{q-Spades}{2-Hearts} og flush draw mod Dwan som havde {j-Clubs}{j-Spades}{10-Spades}{9-Spades}. {4-Clubs} kom på turn og river viste {8-Hearts}. Dwan var færdig og Hansen vandt over $218.000. Alt i alt vandt Gus Hansen de fire pots der blev spillet, hvor der var over $200.000 i potten.

Dwan som næsten har tabt $4 millioner i år på online poker, har brugt det meste af ugen på at spille i Bobby's Room i Bellagio. Selvom han i de sidste 24 timer, næsten har tabt en million, så er det ikke mange penge for "Durrrr".

Sahamies "Ziigs" Hans Vej til $365.000 Overskud

Mens de fleste af hans jævnaldrende var jaget vildt ved turneringer i Las Vegas og San Remo, spillede Ilari "Ziigmund" Sahamies udelukkende online, og vandt alene i onsdags $365.000 i heads-up sessioner mod Patrik Antonius og Gus Hansen. Sahamies og Antonius spillede $500/$1.000 HA, hvor Sahamies vandt næsten $130.000. Gus og Hansen tørnede sammen på "Hansen Hangout" og "Hansen Suckout" bordene, hvor Sahamies vandt mere end $235.000 på under to timer.

Benyamine Vinder $466.000 i Short-handed HA

Heads-up action var det dominerende tema på Bellagio i denne uge, hvor high-stakes spillerne kunne få det sidste live-action inden WPT sluttede. Sidst på aftenen blev der spillet $500/1.000 HA med David "MR B 2 U SON" Benyamine, Phil Ivey, Patrik Antonius, Gus Hansen, "HarrisMP," og Di "Urindanger" Dang.

Benyamine endte op med at blive den store vinder med $466.000. Gus Hansen tabte omkring $375.000.

Hvem har Vundet? Hvem Har Tabt? (4/24/09)

Denne uges største vindere:

Patrik Antonius (+$828.000)

Ilari "Ziigmund" Sahamies (+$483.000)

David "MR B 2 U SON" Benyamine (+$444.000)

Denne uges største tabere:

Phil "OMGClayAiken" Galfond (-$787.000)

Sami "LarsLuzak" Kelopuro (-$630.000)

Tom "durrrr" Dwan (-$256.000)

[I]Tjek Full Tilt Pokers første-indskuds bonusser på PokerNews.com – Nettes bedste community.[/I]

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories