Sådan kommer du til WSOP 2009 takket være PokerNews og PartyPoker

Sådan kommer du til WSOP 2009 takket være PokerNews og PartyPoker 0001

Verdens største poker event, er lige rundt om hjørnet, derfor har PokerNews i samarbejde med PartyPoker, fundet frem til måder, så du kan få eksklusiv adgang til en 12.000 $ World Series of Poker * Pakke.

Spil med i PokerNews WSOP kvalifikationsturnering for kun 6 $. De sidste 20 i turneringen, modtager adgang til PokerNews WSOP Freeroll den 3. maj kl. 20:35 dansk tid. Vinderen af denne turnering, modtager den ultimative WSOP pakke til en værdi af 12.000 $ og inkluderer buyin til 10.000 $ Main Event, lommepenge og indkvartering.

Kvalifikationsturneringerne starter kl. 20:35 dansk tid den 30. april

Tilmelding begynder først, når alle kvalifikationsturneringer er afsluttet.

For at deltage, skal du oprette en Party Poker konto via PokerNews, og lave et minimumsindskud på 6 $

Bemærk: PartyPoker tilbyder også PokerNews spillere en fantastisk første indbetalingsbonus på 100 % op til 500 $, samt en eksklusiv 3.000 $ Freeroll der starter 16. juni.

* World Series of Poker og WSOP er varemærker tilhørende Harrah's License Company, LLC ( "Harrah's"). Harrah's ikke sponsor ej heller tilknyttet PokerNews Ltd eller dets produkter, tjenester, reklamekampagner eller turneringer.

More Stories

Hvad mener du?