888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt-sponsored World Series of Golf vender tilbage

Full Tilt-sponsored World Series of Golf vender tilbage 0001

World Series of Golf 3. sæson afholdes i Las Vegas mellem den 11. og 15. maj, med Full Tilt Poker som hovedsponsor. Turneringen vil igen i år, afvikles på det smukke Las Vegas Paiute Golf Resort, som er designet af den verdensberømte arkitekt Pete Dye. Ligesom World Series of Poker, er buy-in på hele $10.000. Turneringen vil være begrænset til 125 deltagere. De 25 bedst placerede i turneringen, vil alle få en del af den $700.000 store præmiepulje. Vinderen bliver belønnet med $300.000.

Denne unikke turneringsform kombinerer det mentale spil fra poker, med de fysiske udfoldelser i golf. Turneringen er skræddersyet til golfspillere med middel højt handikap. Ligesom en shootout poker turnering, hvor spillerne bliver delt op på flere borde, så vil spillerne i WSG blive delt op i grupper. Vinderen fra hver gruppe er den som vinder alle chips fra sine modstandere. Spillet vil så fortsætte og de resterende spillere vil blive inddelt i nye grupper. Spillet fortsætter indtil der kun er en spiller tilbage.

Spillet foregår således: Hver spiller betaler ante på hver tee. Efter endt skud, kan de så vælge 'pass', 'bet' eller 'fold'. Når en deltager ikke længere har flere penge er han ude af turneringen.

Professionelle golfspillere må ikke deltage i denne turnering, men professionelle pokerspillere må gerne være med. I de sidste to sæsoner af WSG, har flere berømte pokerspillere deltaget, heriblandt Phil Ivey, Chris Ferguson, Erick Lindgren, Allen Cunningham og Daniel Negreanu. World Series of Golf har traditionen tro, ry for at trække mange berømtheder til fra både sportsverdenen og underholdningsindustrien. De $10.000 det koster at deltage i turneringen, inkluderer også fire nætter på Mirage i Las Vegas. Der kan findes mere information om WSG på worldseriesofgolf.com.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories