durrrr challenge – Antonius vinder $320k over Dwan

durrrr challenge – Antonius vinder $320k over Dwan 0001

Udfordringen mellem Tom "durrrr" Dwan og Patrik Antonius, som nu har stået på i længere, har bølget frem og tilbage mellem de to spillere. Med over 13.000 spillede hænder, er det hverken lykkedes Dwan eller Antonius at vinde noget mærkbart fra hinanden. Antonius sad med en føring på $160.000 da det var tid til næste omgang, og hvilken omgang det blev. Patrik knuste Tom totalt ved bordet. Det tog knap 30 minutter og 300 hænder inden sessionen var slut og der havde Patrik taget hele $328.000 fra Durrr.

Dwan fik en start der mest af alt mindede om et mareridt. I to pots tabte han hele $150.000, som han aldrig formåede at hente igen. Dwan valgte at købe sig ind på alle fire borde under den 30 minutter lange session. Efter de to store pots, tabte Dwan yderligere $80.000, inden han fik et plaster på såret.

Siddende med {a-Hearts}{a-Spades} fik Dwan sine penge mod Antionius, som sad med {k-Spades}{k-Diamonds}. Potten på $174.196, gjorde at det lykkedes Tom at hente lidt af det tabte, men slet ikke i nærheden af hele beløbet.

Sessionen sluttede efter 30 minutter og mere end 300 spillede hænder, pga. Dwan eftersigende fik problemer med sit internet. Om det virkelig var internet problemer der låg bag beslutningen om at stoppe spillet vides ikke med sikkerhed, men faktum er at Dwan tabte omkring $330.000. Vi vælger at tro på Dwan og hans forklaring omkring hans ustabile internet.

Dwan har nu en stor opgave foran sig, hvis han har nogle intentioner om at indhente Patrik´s forspring på

på ca. $500.000. Ser vi bort fra denne udfordring, så er Dwan bagud med $2.8 millioner i år. Medregner vi denne udfordring, så har han i skrivende stund et underskud på ca. $3.3 millioner, så vi må se om det lykkes ham at indhente det inden året er slut.

[I]PokerNews notisen: Nicole Gordon fortsætter med at rapporterer fra durrr Challange. Hvis du vil følge med i spillet online, så kan du downloader Full Tilt Poker og klikke dig ind på "durrr challenge 1-4". Du kan også få 100 % i bonus ved første indskud op til $600, når du opretter en konto på Full Tilt Poker plus adgang til en eksklusiv freerollserie i maj og juni.[/I]

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories