Party Poker Dobbelt $12.000 WSOP Pakke Freeroll!

Party Poker Dobbelt $12.000 WSOP Pakke Freeroll! 0001

Som juni nærmer sig og WSOP* kommer tættere, hvilken bedre måde er der så at fejre det på end en $24k WSOP* Freeroll. Du finder ikke en bedre freeroll andre steder.

Party Poker udlodder to $12k pakker til WSOP* i denne fantastiske freeroll.

Det er nemt at kvalificere dig. Opret en konto på Party Poker via PokerNews linket på vores side eller brug din eksisterende konto, men husk at den skal være oprettet via PokerNews. Spillere der ønsker at deltage, skal indbetale et mindre beløb og optjene 50 player point inden 7. maj kl. 23:59 GMT. Når kvalifikationen er en realitet, skal du tilmelde dig turneringen efter 7. maj. Husk at hvis du allerede har en konto via PokerNews, så kan du stadig deltage.

Freeroll turneringen spilles den 10. maj kl. 18:35 GMT. Første- og andenpladsen vinder en WSOP pakke til en værdi af $12k. Der er inkluderet buy-in til Main Event, indkvartering og lommepenge. Tilføj vores freeroll side til dine favoritter for at holde øje med andre gode tilbud fra Party Poker.

[I]Bemærk: PokerNews spillere som opretter en konto på PartyPoker, er berettiget til en super bonus på 100 % ved første indskud op til $500 og adgang til mange eksklusive begivenheder. Kig også efter denne $3k Party Poker Cash Freeroll der bliver spillet 16. juni.

*World Series of Poker and WSOP are tradeWorld Series of Poker og WSOP er varemærker tilhørende Harrah's License Company, LLC ( "Harrah's"). Harrah's er ikke sponsor ej heller tilknyttet PokerNews Ltd eller dets produkter, tjenester, reklamekampagner eller turneringer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories