$750 Freerolls fra Expekt Poker i aften!

$750 Freerolls fra Expekt Poker i aften! 0001

For at fejre at Expekt Poker har indgået samarbejde med PokerNews, er vi glade over at kunne præsentere en eksklusiv $750 freeroll som hverken kræver rake, indskud eller point.

Ja du læste rigtigt – Du skal hverken indsætte penge eller optjene point/rake for at deltage i turneringen med $750 i præmiepenge. Deltag ved at oprette en Expekt Poker konto via PokerNews og angiv det unikke kodeord pnews99. For at finde freeroll-turneringen skal du gå ind i lobbyen på Expekt Poker og kigge under 'Tournaments' og 'All Scheduled' fanebladene for at finde turneringen ved navn "PokerNews $750 Freeroll".

Freeroll-turneringen bliver spillet den 19. maj kl. 19:30

For yderligere detaljer, gode tilbud og bonusser kan du besøge PokerNews Freerolls side i dag.

[I]PokerNews nyhed: Expekt Poker tilbyder alle PokerNews spillere en fantastisk første indskudsbonus på 100 % op til $600 samt en $2,000 Expekt Poker freeroll den 26. maj! Alt du behøver for at kvalificere dig til turneringen, er at optjene 50 Expekt Poker point før turneringen starter. Når det er gjort, kan du bruge dine point til "buy-in" i turneringen. [/I]

Hvad mener du?

More Stories