Jamie Gold skriver kontrakt med Poker Icons

Jamie Gold skriver kontrakt med Poker Icons 0001

Jamie Gold, vinder af 2006 World Series of Poker Main Event, har skrevet kontrakt med poker agenturet Poker Icons, som skal administrere hans poker forretning.

Poker Icons har for nylig åbnet afdelinger i London samt Macau og annoncerede i dag deres partnerskab med den forhenværende WSOP vinder.

"Jeg er meget spændt over mit partnerskab med Poker Icons. Deres internationale tilstedeværelse og ekspertise i poker gør at dette partnerskab passer perfekt. Jeg ser virkelige frem til dette partnerskab" sagde Gold i en pressemeddelelse.

Den form for spænding over at skrive kontrakt med en ny sponsor i pokerindustrien, er gamle nyheder for Gold. Efter hans WSOP triumf i 2006 havde han en kortvarig kontrakt med Bodog Poker, hvor han skulle promovere "Bodog livsstilen", men forholdet mellem de to parter blev afviklet inden Jamie Gold havde afsluttet sit juridiske udestående med Crispin Leyser, som omhandlede en mundtlig kontrakt for halvdelen af Gold's gevinst ved WSOP og det var inden han overhovedet var tilmeldt turneringen.

Sidste februar skrev Gold kontrakt med Aced.com om at repræsentere deres nye online pokerrum. "Aced og jeg planlægger at gøre et stort indtryk, ikke bare i poker, men hele verden" sagde Gold i forbindelse med den pressemeddelelse der blev frigivet ved indgåelse af aftalen. Det eneste indtryk der blev efterladt af Gold, var da han forlod Aced efter han for nylig vandt hold-titlen i 500 dollar Dream Team Poker turneringen, som en del af Team Aced.

Gold's første projekt med Poker Icons bliver en velgørenhedsturnering ved filmfestivalen i Cannes i Sydfrankrig. Den 17. maj vil Gold og Edward Norton fra filmen Rounders, være værter ved et kendis pokerarrangement, for at indsamle penge til Sunflower Children Foundation og Wilhelm & Karl Maybach Foundation. Vinderen ved arrangementet vinder en plads til WSOP Main Event og en privat coaching session med Jamie Gold.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories