888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

$2,000 Freeroll Series hos PokerStars

$2,000 Freeroll Series hos PokerStars 0001

Der er mange ting at se frem til her i foråret, inklusiv den fantastiske $2,000 Freeroll Series hos PokerStars i april og maj. Denne serie af freerolls er eksklusivt for PokerNews spillere, og giver dig chancen for at vinde nogle saftige pengepræmier hver uge.

Den korte version: For at kvalificere dig – brug en ny eller eksisterende PokerStars konto, som er oprettet via PokerNews, for at optjene point. De point du optjener, giver adgang til freeroll turneringerne i den efterfølgende kalendermåned.

Den lange version: For at kvalificere dig - download

Poker Stars via PokerNews, opret en ny konto og gøre

minimumsindskud for at få 150 VPP point. For hver 150 point du optjener, modtager du en '150 point billet'. Billetten kan bruges til at registrere dig i en freeroll efter eget valg, i den efterfølgende måned.

Eksempel: Point som er optjent i maj måned, vil udløse en billet til freerolls i juni. Point optjent i juni vil give adgang til freerolls i juli. Optjener du flere point og dermed flere billetter (maks. fem), er der mulighed for at du kan deltage i alle freerolls den efterfølgende måned.

Billetter som er udstedt i en given måned, er kun gyldige for den måned og vil blive udstedt i starten af måneden. For eksempel vil billetter som er vundet i maj, blive udstedt i begyndelsen af juni og kan derfor kun bruges i juni.

Freeroll juni

3. juni

13. juni

20. juni

27. juni

30. juni

[I]Bemærk: PokerStars tilbyder PokerNews spillere en eksklusiv PokerStars bonus på 100 % ved første indskud op til $50.

Hvad mener du?