Titan Poker's $1.000 WSOP kvalifikations freeroll serie

Titan Poker's $1.000 WSOP kvalifikations freeroll serie 0001

Konkurrencen om at kvalificere sig til pokerkalenderens største event fortsætter, når spillere kæmper om billetter til Titan Pokers $535 WSOP kvalifikation for en chance om at spille om den ultimative $13.000 pakke!

For at være med, skal man deltage I én af de resterende $1.000 PokerNews WSOP* Qualifier Freerolls på Titan Poker…

10. maj

12. maj

19. maj

26.maj

(De starter alle kl. 18:45 GMT)

{banner}Vinderen af hver freeroll vil gå hjem med en Titan Poker $535 WSOP* kvalifikations adgangsbillet og 2. pladsen og nedefter (efter Titan Pokers standard udbetalingsprocedure) vil dele $465 i kontanter.

Hver $535 WSOP* kvalifikations adgangsbillet vil betyde at man er med i konkurrence om en stor World Series of Poker* pakke værdsat til $13.000 hvilket inkluderer adgang til det eftertragtede hovedevent, indlogering på Rio og kontanter.

For at kvalificere sig skal man ganske enkelt melde sig til Titan Poker gennem PokerNews, oprette en ny konto, indsætte et minimumsbeløb og optjene et enkelt Titan Poker Point til brug ved "buy-in" til en turnering efter eget valg.

For at finde freeroll'en, gå til Titan Poker lobbyen, klik på "Scheduled" knappen og kig efter PNews $1.000 WSOP Qualifier FR. Dette fremstød er også tilgængelig for allerede oprettede kontoholdere som oprindeligt oprettede sig gennem PokerNews.

For yderligere detaljer, se PokerNews Freerolls side i dag.

[I]PokerNews notis: Titan Poker tilbyder også PokerNews spillere en fantastisk 1. gangs depositumsbonus på $50 gratis plus 100 % op til $500.

[I]*World Series of Poker og WSOP er et varemærke hos Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's sponsorerer ikke eller er tilknyttet PokerNews Ltd eller deres produkter, services, promoveringer eller turneringer på nogen måde.

Hvad mener du?

More Stories