RedKings Poker afholder 1000 $ turneringer med 1 $ buyin

RedKings Poker afholder 1000 $ turneringer med 1 $ buyin 0001

Gennem de næste syv uger, giver RedKings Poker, vores sponsor og samarbejdspartner, alle Pokernews-brugere en gylden mulighed for at udvide deres bankroll.

Hver mandag, med start den 13. april, vil der blive afholdt en 1000 $ turnering med et buyin på kun $ 1 + $ 0.1. Det eneste der kræves af dig som spiller, er at du har en konto hos RedKings Poker og tilgang til uges turnerings-kodeord.

Dato: 1.juni

Denne ugens kodeord er: REDKINGS

Adgangskoden til næste uges turnering med 1000 $ garanteret præmiepulje, vil blive offentliggjort i næste uges artikel. Derfor er det en god ide at tilføje Pokernews til dine favoritter, så du er sikker på ikke gå glip af nogle tilbud eller kodeord. Denne turnering giver en unik mulighed for spillere, der forsøger at opbygge sin bankroll inden sommerens og den kommende WSOP. Turneringen er rettet mod alle spillere, derfor det lave buyin.

Turneringerne er allerede organiseret, og de første kan findes i RedKings turneringslobby under "regular" turneringer. Dages turnering og de næste turneringer har spilstart kl. 22:00 dansk tid.

1. juni - $5.50 buy-in

Er du ny i poker og har endnu ikke helt styr på reglerne omkring spillet? Så kan vi anbefale at du besøger vores hjemmeside, som foruden artikler og spillertilbud, også omhandler pokerregler. Her kan du bl.a. lære de grundlæggende regler for Texas Hold'em, som er det der bliver spillet i denne turnering. Vi har også en udførlig strategiguide, hvor du kan finde tips og tricks samt spilforslag og artikler. Alt sammen noget der kan hjælpe dig til at blive en bedre pokerspiller.

[I]Pokernews anbefaler: At du opretter en pokerkonto hos RedKings poker, så du kan drage nytte af deres bonusaftale med 100 % udbetaling op til 1000 $, for din første indbetaling. Brug bonuskode: DKPNEWS[/I]

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories