Bwin $840 WSOP kvalifikationsturnering – Buy-in koster kun $1,10!

Bwin $840 WSOP kvalifikationsturnering – Buy-in koster kun $1,10! 0001

Kapløbet mod den største finale i poker fortsætter i og med PokerNews og bwin Poker giver dig chancen for at deltage i de fantastiske $840 WSOP* kvalifikationsturneringer, som kører fra nu til og med 6. juni.

Spillere kan være med ved at deltage i en serie $1,10 buy-in turneringer, som bliver spillet på følgende datoer:

1. juni
6. juni

Disse turneringer begynder kl. 23:30 og de to bedste i turneringen får en $320 billet til den næste bwin World Series of Poker kvalifikationsturnering, mens $200 bliver fordelt fra tredjepladsen og ned i feltet efter bwin Pokers almindelige udbetalingsregler. Og så er der endda ubegrænset $1 rebuys indtil første pause.

Denne serie turneringer er så eksklusiv, at du skal have en bwin Poker-konto gennem PokerNews for at deltage. Desuden skal du smide mindst $1,10 i buy-in og indtaste det korrekte password. Passwords vil blive offentliggjort i denne artikel to timer før hver turnering. Eksisterende bwin Poker kontoindehavere, som oprindelig blev medlemmer gennem PokerNews må også gerne deltage.

Password: poker4win

*World Series of Poker og WSOP er varemærker tilhørende Harrah's License Company, LLC ( "Harrah's"). Harrah's er ikke sponsor ej heller tilknyttet PokerNews Ltd eller dets produkter, tjenester, reklamekampagner eller turneringer.[/I]

Hvad mener du?

More Stories