Durrrr challenge – Kæmpe ryk af Dwan; er nu foran med $726.000

Durrrr challenge – Kæmpe ryk af Dwan; er nu foran med $726.000 0001

For to omgange siden så vi Patrik Antonius være foran i denne "durrrr challenge" efter omkring 16 000 spillede hænder. Men som vi ved kan alt ske, specielt på dette niveau og fremfor alt i denne udfordring, hvor de spiller ved ikke mindre end fire $200/$400 PLO borde. Efter den sidste opdatering, hvor 28 omgange var spillet, lykkedes det Dwan at indskrænke Antonius´føring fra ldt over $400.000 til beskedne $34.000. Med yderligere to omgange spillet har Dwan nu virkeligt rykket fra. Fra at være over $400.000 bagud til at være foran med over $726.000. Det svarer til et plus på over $1,1 million på lidt over 4.000 spillede hænder! Dwan har dermed haft en gennemsnitsgevinst på $275 per HÅND!

Den seneste begivenhed gik over 3.332 hænder, og her fik vi 10 pots, der endte på over $200.000, at se. Heriblandt udfordringens hidtil største pot på $477.555.

Selv om det var Tom "durrrr" Dwansom kørte fuldstændig over Antonius i denne omgang, så var det netop Antonius, som vandt den største pot. Med {q-Hearts}{q-Diamonds}{9-Diamonds}{k-Clubs} lykkedes det Antonius at floppe et fuldt hus {6-Spades}{6-Diamonds}{q-Spades} mod tre ens til Dwan, som sad med {6-Clubs}{7-Diamonds}{8-Diamonds}{9-Clubs}. Med {9-Hearts} på turn var det uungåeligt, at pengene røg i puljen, da begge sad med fuldt hus. Det var præcis, hvad der skete, og Patrik kunne skrabe potten hjem efter en river uden betydning.

På et tidspunkt i denne omgang var Dwan foran med over $1 million i alt, men takket være denne store pot lykkedes det Antonius at formindske afstanden til Dwan. I alt har de nu spillet [I]20.647 hænder[/i , satset utrolige [I]$158 millioner[/I], spillet 30 omgange, som er foregået i sammenlagt [I]to dage, 17 timer og 48 minutter.[/I] Måske er det stadig Patriks helbred, der spøger, og som har medført, at han har haft nogle rigtige mareridesomgange. I interviewet herunder kan I høre ham tale om sit spil, om WSOP og denne igangværende "durrrr challenge".

Interview med Patrik Antonius på en plads i Las Vegas

Da hverken Dwan eller Antonius har for vane at spille alt for mange WSOP events, kommer vi sikkert til at se et par omgange mere, før det er tid for højdepunktet i Las Vegas, WSOP Main Event. PokerNews Nicole Gordon fortsætter med at overvåge udfordringen, som spilles hos Full Tilt Poker. Husk at komme tilbage til PokerNews, hvis du vil følge med i udviklingen i denne udfordring.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories