Sidste $13.000 WSOP Freeroll turnering fra Titan Poker!

Sidste $13.000 WSOP Freeroll turnering fra Titan Poker! 0001

Gik du glip af Titan Poker's første PokerNews WSOP* freeroll turnering så bare rolig – den næste kommer snart. Den næste freeroll turnering giver dig chancen for at vinde en fantastisk pakke til en værdi af $13.000, der består af:

Adgang til $10.000 World Series of Poker* Main Event

Syv overnatninger

$250 til tilmeldingsgebyrer

$1.900 i lommepenge

Freeroll turneringen vil gå i gang 18:45 GMT onsdag den 10.

Spillere skal have en Titan Poker konto via PokerNews, indbetale et minimums depositum og 10 Titan Poker Points, der skal bruges til 'buy-in' i turneringen. Indtil den første pause kan du lave rebuys, så mange gange du vil til en pris af $1 pr. rebuy.

Overskydende penge vil blive fordelt fra andenpladsen og ned efter Titan Poker´s normale udbetalingsstruktur. For at finde freeroll turneringen skal du gå til Titan Pokers lobby, klikke på 'Scheduled'-knappen og søge efter overskriften "PokerNews $13,000 WSOP FR".

Hvis du vil vide mere. Besøg PokerNews Freerolls side.

[I]NB: Titan Poker tilbyder også PokerNews spillere en fantastisk Titan Poker bonus på $50 på første indskud, 100% op til $500 og $1.000 WSOP Qualifier Freerolls turneringer hver uge frem til den 30. juni.[/I]

*World Series of Poker og WSOP er varemærker, der tilhører Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs hverken sponserer, støtter eller er på nogen anden måde associeret med PokerNews Ltd, deres produkter, service, tilbud eller turneringer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories