Tony G vinder stort til medlemmer på ChipMeUp

Tony G vinder stort til medlemmer på ChipMeUp 0001

Selvom PokerNews.com's helt egen Tony G har haft stort succes i Europa og Las Vegas på det sidste, er der også andre der fejrer hans succes. Tony G har vundet mange tusinde kroner til medlemmer på ChipMeUp.PokerNews.com og har samtidig staked en hel del spillere. Tony blev nummer tre i EPT High Rollers event og han blev nummer 10 i en $40.000 buy-in turnering ved WSOP, hvilket gav hans investorer på ChipMeUp glade. Han har allerede betalt $760.470 til ChipMeUp vindere. Nu er han tilbage igen og klar til at betale nogle af de penge tilbage han eventuelt vinder ved WSOP Event #40 og #49.

Så snart du har betalt for din andel, kan du hente information og følge med i statistikker på din 'event-side'. Du kan også chatte online med andre medlemmer på ChipMeUp.

I 'Player Profile section' kan du se alle statistikker over 'stakede' spillere sammen med seneste turneringsresultater og tilbagebetalingsprocent. Her kan medlemmer også gennemse rapporter og holde øje med sine betalinger.

Det kan være nemt at vinde en auktion. Du kan vinde enhver auktion med kun et enkelt bud. Medlemmer kan over i købet overføre direkte fra en online pokerkonto til at byde på ønskede auktioner. chipmeup medlemsregistrering er nem og hurtig.

Hver da besøger spillere over hele verden chipmeup.pokernews.com for at købe og sælge andele af live og online spil. Du kan 'stake' ukendte onlinespillere og kendte professionelle superstjerner som Daniel Negreanu, Erik Seidel og Phil Ivey i verdens største turneringer.

Tony G vinder stort til medlemmer på ChipMeUp 101

Negreanu's andenplads i WSOP event #23 lavede ChipMeUp's medlem "DaMatrix" invertering på $20 om til næsten $1,500

**Daniel Negreanu, Erik Seidel and Phil Ivey er ikke sponsorer eller samarbejdspartnere med PokerNews eller ChipMeUp og har intet med deres tjenester, produkter eller auktioner at gøre. De er ikke ansvarlige for præmier med relation til ChipMeUp auktioner.

**World Series of Poker og WSOP er varemærker, der tilhører Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs hverken sponserer, støtter eller er på nogen anden måde associeret med PokerNews Ltd, deres produkter, service, tilbud eller turneringer.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories