1.000 dollar WSOP Qualifier Freerolls turneringer – nu fra Titan Poker

1.000 dollar WSOP Qualifier Freerolls turneringer – nu fra Titan Poker 0001

Der er kommet endnu en grund til at deltage i kapløbet om at kvalificere sig til pokerkalenderens største begivenhed takket være den fantastiske 1.000 dollar WSOP Qualifier Freeroll turnering fra PokerNews og Titan Poker.

Vinderen af hver 1.000 dollar World Series of Poker Qualifier Freeroll turnering får en Titan Poker WSOP Qualifier billet på 535 dollars, mens 465 dollars i kontanter bliver delt af andenpladsen og de efterfølgende placeringer (efter Titan Pokers almindelige udbetalingsmodel).

{banner}Hver Titan Poker WSOP Qualifier billet på 535 dollars giver dig mulighed for at vinde en kæmpe World Series of Poker* pakke til en værdi af 13.000 dollars, der inkluderer adgang til den Main Event, som alle vil være med i, ophold på Hotel Rio og kontanter.

Denne fantastiske serie turneringer kører hver tirsdag kl. 18.45 GMT fra maj til juni.

For at deltage skal du:

- melde dig til hos Titan Poker gennem PokerNews

- lave en ny spillekonto og indsætte minimumbeløbet

- tjene et enkelt Titan Poker Point, som du skal bruge til buy-in i en turnering efter dit eget valg.

For at finde Freeroll turneringen skal du gå til Titan Pokers pokerlobby, klikke på "Scheduled"-knappen og se efter "PNews $1,000 WSOP Qualifier FR". Tilbuddet gælder også eksisterende Titan Poker medlemmer, som oprindeligt meldte sig til gennem PokerNews.

For den fulde kalender og flere detaljer, tjek PokerNews Freerolls i dag.

[I]PokerNews note: Titan Poker tilbyder også PokerNews spillere en fantastisk Titan Poker bonus på 50 dollars på dit første indskud og 100 % op til $500.

*World Series of Poker og WSOP er varemærker tilhørende Harrah's License Company, LLC ( "Harrah's"). Harrah's er ikke sponsor ej heller tilknyttet PokerNews Ltd eller dets produkter, tjenester, reklamekampagner eller turneringer.[/I]

Hvad mener du?

More Stories