Eksklusiv $1.000 Cash Freerolls hos Full Tilt Poker

Eksklusiv $1.000 Cash Freerolls hos Full Tilt Poker 0001

PokerNews har skruet op for sommervarmen på Full Tilt Poker ved at udbyde en fantastisk serie $1.000 Cash Freeroll turneringer, som påbegyndes søndag den 28. juni.

Til at begynde med kræver den første freeroll turnering kun halvdelen af de normale kvalifikationspoint – så hvis du allerede har en Full Tilt Poker konto via PokerNews, et minimums depositum og 50 spille points – så er du klar til at spille.

De følgende to $1.000 Cash Freeroll turneringer har et 100 point krav og vil løbe af stablen den 5. juli og 2. august. Dette tilbud henvender sig også til eksisterende Full Tilt Poker spillere, som har tilmeldt sig gennem PokerNews.

Som sædvanlig kan du finde disse freeroll turneringer i Full Tilt Pokers lobby under "Tournaments" og "Private" fanebladene.

Eksklusiv .000 Cash Freerolls hos Full Tilt Poker 101

Full Tilt Poker lobby – PokerNews freeroll

For et nærmere tjek af hvad vi har i gang i verdens største poker rum, skal du gå ind på PokerNews Freerolls.

NB: Full Tilt Poker tilbyder PokerNews spillere utrolige 100 % Full Tilt Poker bonus op til $600 ved dit første indskud samt en serie spændende '$500 Cash Freeroll turneringer', der løber ind til 30. august!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories